Tipologia masinilor

Masinile reparate si reconditionate de S.C. FASTEM S.R.L. consta in principiu in masini de rectificat si masini de honuit pentru industria rulmentilor si industria auto.

Inainte... si dupa

Masinile vechi sunt complet reconditionate, cu o resetare completa a geometriei, eliminarea tuturor organelor in miscare ale axelor de lucru si aplicarea suruburilor recirculare si a motoarelor fara perii, reinnoirea dispozitivelor de prevenire a accidentelor si aplicarea de comenzi electronice moderne. Rezultatul este o noua masina cu o economie semnificativa a costurilor.

Inainte

Dupa

Piese mecanice facute la comanda

S.C. FASTEM S.R.L. este o societate dotata de asemenea cu un departament de productie pentru prelucrarea de piese mecanice realizate dupa desenul clientului, cum ar fi piese de schimb si echipamente pentru masini- unelte. Datorita investitiilor continue, departamentul detine masinarii avansate dotate cu statii de lucru cu 3 axe , CNC si strunguri traditionale, masini de frezat traditionale cu comanda numerica, masa fixa, coloana mobila, masini de rectificat interior si exterior, masini de rectificat cu ax orizontal. Personalul nostru este foarte calificat si are o vasta experienta in domeniu. O gama variata de materiale in stare bruta ne permite sa facem fata foarte repede urgentelor. Toate piesele produse sunt testate si transportate peste tot in lume datorita eficacitatii departamentului nostru de logistica.

Exemple de realizari