Cine suntem

S.C. FASTEM SRL. este o filiala a companiei O.ERRE.PI, companie care activeaza de peste 30 de ani in domeniul masinilor- unelte si utilaje.
Timp de 10 ani (din anul 2003) S.C. FASTEM S.R.L. a activat in domeniul prelucrarilor mecanice. Incepand cu anul 2013, compania si-a extins activitatea in domeniul reconditionarii de masini de rectificat si masini de honuit pentru industria rulmentilor si industria auto. Societatea este intr-o continua dezvoltare, suntem preocupati de formarea continua a membrilor echipei noastre, gasirea celor mai bune solutii pentru problemele clientilor si furnizarea celor mai bune servicii.

Cu ce ne ocupam

Produsele/ serviciile pe care S.C. FASTEM S.R.L. le oferta clientilor sai sunt urmatoarele:

- repararea si reconditionarea masinilor de rectificat si de honuit pentru industria rulmentilor si industria auto;
- productia de piese mecanice realizate dupa desenul clientului.

Structura companiei

Prin intermediul serviciului sau comercial, S.C. FASTEM S.R.L. fixeaza detaliile cerintelor clientului. Aceasta informatie este transmisa catre functiile implicate ale companiei, astfel incat sa putem oferi clientului solutia optima.
S.C. FASTEM S.R.L. acordă o atentie deosebita activitattii de planificare, referitor la constructiile mecanice, reconditionarea si repararea masinilor. Toate activitatile de planificare se fac in interiorul companiei, investind in mod constant in instruirea personalului si cea mai recenta aparatura IT.